Referenties loopbaanadvies Gelderland

Jesse uit Amsterdam: 'Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik?'

"Door middel van verschillende gesprekken, oefeningen en huiswerk opdrachten heb ik mijzelf gevonden. Zonder Astrid had dit proces waarschijnlijk een stuk langer geduurd. Astrid is een prettige en intelligente loopbaanbegeleider die ik aan iedereen zou aanbevelen.

TenBa BV uit Wageningen: 'Professioneel advies'

"Astrid heeft ons op een zeer professionele manier geadviseerd met betrekking tot de benodigde competenties en vaardigheden van onze medewerkers" - TenBa BV

Marcel uit Bennekom:  'Astrid is een prettig persoon'

"Zij heeft mij op een respectvolle vakkundige wijze advies en inzicht gegeven in het volgen van de goede richting en het nemen van de juiste beslissingen"

Nicole uit Bennekom:  'heerlijk om met haar te sparren'

"Astrids behulpzaamheid is geweldig! Zij weet iemand goed te triggeren en werkt discreet. Het is heerlijk om met haar te sparren."

Frederique uit Arnhem:  'op een ontspannen, maar wel serieuze wijze'

"Astrid is een prettig persoon, met wie ik mijn loopbaan en het ontwikkelen hiervan duidelijk in kaart heb kunnen brengen. Zij deed dit op een ontspannen, maar wel serieuze wijze."

Mariëlle uit Bennekom:  'het beste in mij naar boven weten te halen'

"Nadat mijn baan op de tocht kwam te staan heeft Astrid Verweij mij geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdagende baan welke aansluit bij mijn wensen en profiel. Astrid heeft door haar enthousiasme, professionaliteit en gastvrijheid het beste in mij naar boven weten te halen en door de vele tips op sollicitatiegebied was het schrijven van sollicitatiebrieven en solliciteren geen enkel probleem."

Els uit Bennekom:  'ontwikkelingen met betrekking tot pitchen'

"Astrid was zeer betrokken, enthousiast, innovatief met vele jaren ervaring en goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen met betrekking tot goed kunnen pitchen."