De Adviseur

Astrid Verweij-Kauer

Al een aantal jaren ben ik actief als loopbaanadviseur, trainer en coach. Ik heb ruime ervaring in het geven van sollicitatie, netwerk- en presentatie trainingen.

Met ruim 25 jaar ervaring adviseer ik met arbeidsbemiddeling bij zowel commerciële- als publieke organisaties. Daarnaast heb ik ervaring opgedaan in management functies en op het gebied van werving & selectie. Ik heb de Post-HBO opleiding tot loopbaan adviseur bij BGL & partners gevolgd en diverse coach- en trainers opleidingen succesvol afgerond. Na mijn opleiding bij Annet Brinkhuis begeleid ik als studiekeuze coach ook jongeren  bij het maken van hun studiekeuzes

Sinds ik mijn loopbaanadvies werkzaamheden uitvoer ben ik lid van Noloc. De beroepsorganisatie van Loopbaan adviseurs. Door mijn lidmaatschap van deze organisatie bied ik de garantie dat ik de werkzaamheden discreet en professioneel met kennis uitvoer. De kwaliteitsborging die wordt geëist als lid van Noloc wordt door middel van een persoonlijk certificeringstraject periodiek getoetst.